Ljubezen po domače: Vesnin Miha doživel novo ljubezensko razočaranje

Foto: Miro Majcen
Foto: Miro Majcen
Spoznal je dekle, a ni bila to, za kar se je izdajala…
Oglej si celoten članek

Miha Rebernak, ki je nekaj časa srce in rjuhe grel simpatični akterki šova Ljubezen po domače, Vesni Šošterič, je po več mesecih končno spoznal dekle, ki pa ga je kmalu razočaralo. 

"Sem našel eno, vendar tudi ni najboljša, ne vem, če se bo obneslo. Ima svoje napake, tako da iščem naprej, saj sem jo zalotil z drugim, blizu Žič, proti Poljčanam. Prišel je po njo, prej pa mi je zagotavljala, da sem edini. Ene so takšne, da so tudi z drugimi. Razočaran sem in bom poiskal drugo," nam je priznal Miha, ki več ni želel razkriti. 

Miha pa nima le ljubezenskih težav, lansko leto nam je namreč zaupal, da trepeta tudi za svoje zdravje: "V družini imamo neko bolezen, za katero so zboleli že strici in tete, zato bom pri zdravniku preventivno preveril, ali imam možnost, da za tem zbolim tudi jaz. Gre za neko bakterijo v želodcu, ki lahko povzroča tumorje. Moral bi iti tudi moj oče, a noče, jaz pa sem šel, da mi čez pet let slučajno ne bi bilo žal, če bi do česa prišlo."

Tako v zdravju kot v ljubezni mu želimo vse dobro. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 01:13 8. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

  • 10:19 7. Junij 2020.

    A bejžte no. Boste pisali še o mojem ljubezenskem življenju? Pustite no te ljudi na miru! Saj niste normalni...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.