Ljubezen po domače: Za to, da ni dobil pisem, okrivil znano Slovenko

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Prišla ga je razvedriti, nato pa postala grešni kozel …
Oglej si celoten članek

Podeželski junak Janez Križnar je na žalost dobil le eno pismo oboževalke, ga je pa na njegovi kmetiji obiskala nekdanja zvezda šova Ljubezen po domače Darja Tomažin, ki je razkrila, da je Janez ni bil ravno vesel. "Res sem bila enkrat gor, a ni bil najboljše volje, kar je razumljivo, glede na to, da ni dobil nobenega pisma. Za njega je bil to šok in razočaranje, a žal tudi med nama ni bilo nobene iskrice. Je pa za to, da ni dobil več pisem, okrivil tudi mene, češ da sem imela jaz prste vmes, ker naj bi ga snubila, a to ne drži," je zaupala Darja, ki tudi sama še vedno ni našla sreče v ljubezni. "Snubcev je dosti, a nič resnega. V sezoni sem imela polne roke dela s svojo turistično kmetijo, sedaj pa me čaka še delo v vinogradu," je dodala. 

Foto: POP TV darja tomažin

Kandidati začeli z nizkimi udarci. Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:47 11. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu >>> www.Sextis.fun

  • 21:58 10. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

  • 14:53 10. September 2020.

    Kaj ne bo razočarsn če je dobu tega zmaja na posest

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.