Ljubezen skozi želodec: Ovne osvojite s čilijem, bike pa z zrezkom

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Ko naslednjič ne boste imeli ideje, kaj pripraviti za romantično večerjo, se lahko poslužite tega vodiča po kulinaričnih prioritetah astroloških znamenj.
Oglej si celoten članek

Ovni obožujejo hrano z močnim okusom. Čili, žar maka in česen, to je hrana s karakterjem, ki jo ovni naravnost obožujejo. S čokoladnim fundijem za sladico ne boste zgrešili. 

Biki obožujejo doživetja, za njih hrana ni le hrana, temveč emocionalno doživetje. Odličen izbor je sočni kos kvalitetne govedine, popečene na žaru. Za sladico pa dekadentni čokoladni desert.

Dvojčki so najboljši gostje, šarmantni in radi zabavajo celotno omizje, poleg tega pri hrani niso preveč izbirčni. Jih pa navdušijo recepti z drugih koncev sveta, na primer zalogaji rakovice posuti s sezamom in wasabi omako. Za zadetek v polno zraven postrezite sivi pinot. 

Raki uživajo v intimnih večerih v dvoje. Romantiko jim pričarajte s francosko čebulno juho, nato pa se preselite v bolj udoben prostor kot je dnevna soba in postrezite s kozarčkom šerija. 

Levi so radi pod žarometi in obožujejo razkošje, zato s kaviarjem ne morete zgrešiti. Kot obrok pa jim postrezite svinsko ribico z zelenjavo in karijem, vse skupaj pa zalijta s kvalitetnim bordojcem. 

Device obožujejo zdravo, hranljivo in ekološko pridelano hrano. Zelena solata s piščancem, začinjena s sokom grenivke in suhimi brusnicami, zraven pa kozarec rizlinga, je zadetek v polno. 

Tehtnice ravnovesje potrebujejo tudi na krožniku. Obožujejo sladice in uživajo v hrani, a vse v zdravi meri. Fini golaž s suhim belim vinom in profiterole s kokosovo kremo in karameliziranimi bananami jih bo zagotovo očaral. 

Škorpijoni so kralji okusa, za njih je hrana kot seks. Okus je stvar trajanja, zato z mlado čebulico, plemenitimi siri, česnom in koriandrom ne boste zgrešili. Namig: Tanke rezine hruške, zapečene s sirom in začimbami. 

Strelci ljubijo eksotiko. Očarajte jih z maroškim taginom ali indijsko varivo, nazdravite pa s črnim vinom polnega okusa. 

Kozorogi obožujejo tradicijo in jedi, ki so jih pripravljale naše babice. Pražen krompir s kislim zeljem in kozarec caberneja jih bo povsem zadovoljil.

Vodnarji so okras vsake večerje, ker se odlično znajdejo v družbi. Vi pa jih boste očarali s čokoladnim pecivom z rahlo kislim, višnjevim tvistom. 

Ribe obožujejo morsko hrano, prav tako pa cenijo dobro postrežbo. Ljubijo nežnejše okuse, zato je španska paella s škampi in žafranom zadetek v polno, ki jih bo povsem očaral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:42 4. Maj 2018.

    "Ovne osvojite s čilijem, bike pa z zrezkom" ja to je ženska logika, ki jo pa v praksi hitro opustite …

  • 12:43 4. Maj 2018.

    čebulna juha pol pa sex....tema za ano

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.