Ljubezen v Exatlonu: Opa, se je Marjanca zagovorila?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
To je Marjanca odgovorila Franku.
Oglej si celoten članek

Exatlon. Že nekaj časa se šušlja, da je med tekmovalcema najbolj športnega izziva na naših malih ekranih, Marjanco in Frankom, preskočila iskrica. Ali to drži ali ne, bomo verjetno izvedeli šele, ko bosta zapustila šov, se pa zdi, da se je Marjanca malce zagovorila …

Ko jo je Franko po zmagi z Mehičani vprašal, kaj je bolj sanjala – zmagovanje ali Mehičane, je odgovorila: "Tebe.“
"Kaj?“ je lepotico nato vprašal postavni Primorec. "Tebe,“ je ponovila.

Šov je sicer morala nazadnje zaradi slabega zapustiti Nives Orešnik, ki se je v areni za obstanek borila z Noemi Jae.

Foto: Planet TV nives orešnik
Pred dvobojem je Nives sicer tožila, da njeno počutje ni najboljše, vseeno pa se ji je uspelo pripraviti in se udeležiti dvoboja, kjer se tekmuje na štiri zmage. Nives je prvi dvoboj dobila, nato pa so se ji spet začele pojavljati težave, ki so jo mučile v zadnjem obdobju.
  Foto: Planet TV nives orešnik
Po krajšem premoru in posvetu z zdravniško službo se je nato odločila dvoboj predati. S tem si je obstanek v Exatlonu zagotovila Noemi. "V tem trenutku imam v sebi kaos različnih občutkov. Po eni strani se počutim fizično slabo," je povedala Nives in dodala: "Pogrešala bom druženje s celotno ekipo, naše skupne treninge, vse naše skupne trenutke pred in za kamero."
  Foto: Planet TV nives orešnik
 
Najbolj čustveno se je Nives seveda poslovila od svojega partnerja, ki ostaja v Exatlonu. "Objemi vse doma," ji je pred poljubom dejal Andrei Lenart, nato pa sta si v objemu povedala, da se bosta pogrešala in da se bosta kmalu videla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.