Ljubezenske zgodbe letošnjega leta

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Jamie Lynn Spears Casey Aldrige Flynet Foto: Žurnal24 Abbie Cornish Ryan Phillippe Foto: Žurnal24 Jenny McCarthy Jim Carrey Foto: Žurnal24 Paris Hilton Doug Reinhardt Foto: Žurnal24 Mel Gibson Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Chelsy si ne želi postati princesa. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Matthew Settle Foto: Žurnal24 Kate Winslet Sam Mendes Foto: Žurnal24 Jesse in Sandra sta bila poročena skoraj pet let. (Foto: Flynet/JLP) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Anastacia Foto: Žurnal24 Al Gore Tipper Gore Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Kelsey je svojo kmalu bivšo ženo puščal "na suhem". (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Michael C. Hall in Jennifer Carpenter Foto: Žurnal24 Courtney Cox in David Arquette Foto: Reuters Vanessa Hudgens Zac Efron Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Billy Ray Cyrus Tish Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Blake Lively in Penn Badgley Foto: Žurnal24 Miley Cyrus Foto: Žurnal24 Halle Berry in Gabriel Aubry Foto: Žurnal24 Patricia Arquette Thomas Jane Foto: Žurnal24 Jennifer Love Hewitt Jamie Kennedy Foto: Žurnal24 Colin Farrell Alicja Bachleda-Curus Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Rachel Weisz
Kdo se je poročil, kdo ločil? Pred vami je ljubezenska zgodba letošnjega leta, kot so jo pisali zvezdniki.
Oglej si celoten članek

Kaj imajo skupnega Penelope Cruz, Robbie Williams, Gemma Arterton, Orlando Bloom in David Schwimmer? Leto 2010 si bodo zapomnili po tem, da so dahnili usodni da. Svoj najlepši dan pa jim je poleg tega uspelo skriti pred zvedavimi očmi javnosti. Gemma Arterton, ki je junija omožila Stefana Catellija, je bila glede poroke tako skrivnostna, da niti povabljenci niso točno vedeli, kam gredo. David Schwimmer je novico o poroki razkril več kot štiri mesec po srečnem dogodku, Penelope Cruz pa nikoli ni javno potrdila, da sta s Javierjem Bardemom sploh par. Novica, da se je Orlando Bloom poročil z Mirando Kerr je v javnost prišla, ko sta bila mladoporočenca na poročnem potovanju. Presenetila sta tudi Harrison Ford in Calista Flockhart, ki sta se po dolgih letih "koruzništva" odločila za poroko. Dva meseca je veselo novico uspelo skrivati tudi manekenki Kate Moss, ki je vzela Jamieja Hincea. O tem, kdaj se bo poročil Robbie Williams, se je ugibalo dalj časa. Z Aydo Field sta se odločila za avgustovsko poroko na Beverly Hillsu.

Kdaj se bo poročila švedska princesa Victoria, je bilo znano že lani. Kraljeve poroke so edinstveni dogodki, na katere se pripravljata ne le mladoporočenca, ampak kar celotna država. Princesa Victoria je na obletnico poroke svojih staršev, 19. junija letos, stopila v zakon z dolgoletnim spremljevalcem Danielom Westlingom. Poroka je bila veličasten dogodek, na katerem so bili prisotni člani vseh evropskih kraljevih družin.  Skoraj kraljevski prizvok je imela tudi poroka nekdanje prve hčerke ZDA Chelsea Clinton. Konec julija jo je oče, nekdanji predsednik Bill Clinton, oddal v zakon Marcu Mezvinskyju.

Belo obleko so si letos nadele tudi Isla Fischer, Alanis Morissette, Megan Fox, Katy Perry, Hillary Duff, Alicia Keys, Anna Paquin, Emily Blunt, Mena Suvari in Paris Hilton. Pred oltarjem so med drugim čakali Vince Vaughn, Seth Green, James Van Der Beek, Dave Annabel, Johnny Knoxville, Julio Iglesias.

Vroči med vročimi
Za enega najbolj vročih novih parov veljata Jake Gyllenhaal in Taylor Swift. Jake je bil pred tem v zvezi z Reese Witherspoon, ki se po novem greje v objemu Jima Totha. Konkurenco na lestvici vročih parov pa jima zagotovo delata Halle Berry in Oliver Martinez.

Štirideset let mlajšo si je našel Al Pacino. Nadvse srečna je z novim izbrancem tudi Jessica Simpson, ki naj bi z Ericom Johnsonom kmalu šla pred oltar. Še eno priložnost sta svoji zvezi dala tudi Rachel Bilson in Hayden Christiansen. Kate Hudson ima novega. Tokrat je njen aktualni spremljevalec Matt Bellamy. Avril Lavigne je po ločitvi srečna v objemu Brodyja Jennerja. Voditelj oddaje American Idol Ryan Seacrest je v resnem razmerju z Julliane Hough. V zanke ljubezni sta se ujela tudi Lauren Graham, ki se je spomnimo iz Midve z mamo, in Peter Krause, iz serije Pod rušo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.