Ljubezenski trikotnik v Gostilni

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Komentatorja šova Gostilna išče šefa Žigo Gombača skrbi, da bi Marko in Anže začela uteho iskati drug v drugem.
Oglej si celoten članek

V včerajšnji oddaji Gostilna išče šefa je beseda nanesla tudi na odnose, ki vladajo v kuhinji. Komentatorji so odkrili, da imajo v šovu ljubezenski trikotnik, ki ga sestavljajo Tinca, Anže O. in Marko.

Iriyna sicer meni, da je "Tinca zvita lisička“, ki fanta le izkorišča. "Takoj je preverila, kdo je dominanten. Vrti jih okoli prsta,“ meni Iryna. Žiga pa pravi, da je Tina zares všeč Markotu in Anžetu. "Opravka imamo s klasičnim ljubezenskim trikotnikom. Vsak ima svoj način. Eden je malo bolj odkrit, drugi bolj zadržan. Ampak, pri trikotnikih je tako, da vedno nekdo potegne krajši konec. Upam samo, da fanta ne bosta iskala utehe drug v drugem,“ se je pošalil komentator.
Nas pa bolj zanima, kako na crkljanje trojice gledata Tinin fant in Anžetovo dekle ...


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.