Ljubica Ashtonu grozi s sporočili

Foto: Žurnal24 Par govorice o Ashtonovi nezvestobi ostro zanika. (Foto: Reuters)
Brittney Jones zatrjuje, da je Ashton Kutcher z njo varal svojo ženo Demi Moore. Objavila naj bi tudi sporna sporočila, ki to dokazujejo.
Oglej si celoten članek

Domnevna ljubica Ashtona Kutcherja je javnosti razkrila le nekatera izmed sporočil, ki naj bi ji jih pošiljal igralec, s katerim naj bi 21-letnica spala, ko je Demi Moore v Detroitu snemala film The Reasonable Bunch. Jonesova je še povedala, da jo je igralec prosil, naj sporočila izbriše, toda nekatera izmed njih je "obdržala kot spomin".

Prvi korak naj bi storil Ashton, ki je 21-letnici začel pošiljati sporočila, v katerih jo je spraševal, kaj ima oblečeno. Brittney zatrjuje, da sta si poslala še nekaj sporočil, preden sta se dogovorila za zmenek v hiši, kjer Ashton živi z Demi. V enem izmed sporočil, ki jih je 21-letnica razkrila javnosti, naj bi pisalo: "Kdaj boš spet sam?", igralec pa naj bi svoji ljubici odgovoril: "Konec meseca."

Ashton in Demi sta govorice o igralčevi nezvestobi zanikala že pred časom, prijateljica 21-letne Brittney pa meni, da se hoče mladenka z zgodbico, ki jo je napletla medijem, le proslaviti. "Enkrat mi je povedala, da je Ashton prvi na njenem seznamu slavnih moških, s katerimi si želi spati," je povedala neimenovana Brittneyjina prijateljica. Na spletu pa so se že pojavile fotografije, na katerih Brittney pozira gola, sama pa naj bi celo dejala, da se je slikala po spolnem odnosu z neznanim moškim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.