Ljubica prodaja Ashtonov pulover

Foto: Žurnal24 Ashton zanika, da je kdaj imel razmerje z Brittney. (Foto: Flynet)
Domnevna ljubica Ashtona Kutcherja na internetni dražbi za 11 tisoč dolarjev (približno osem tisoč evrov) prodaja pulover, za katerega trdi, da je bil last slavnega igralca.
Oglej si celoten članek

Brittney Jones, ki naj bi imela z Ashtonom Kutcherjem pred meseci romanco za eno noč, na internetni dražbi prodaja pulover, za katerega trdi, da ji ga je Ashton dal po njuni kratki avanturi.

 

"Dal mi ga je po tem, ko sva skupaj preživela noč. Na pulover nisem več navezana, zato bi ga rada prodala nekomu, ki bo v njem užival, tako kot sem jaz," je 21-letna Brittney zapisala v izjavi pred začetkom dražbe na internetni strani.

 

Brittney sicer ni postavila začetne cene za Ashtonov pulover, a ponudba zanj je že skočila na 11 tiosč dolarjev (približno osem tisoč evrov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.