Ljubila napačnega

Foto: Žurnal24
Ko z nekom živiš in ljubiš drugega, je to velika težava. Ko pa se s tem drugim tudi dobivaš in celo seksaš, je le še večja.
Oglej si celoten članek

Anka je živela z Borisom ustaljeno življenje, enkrat na teden je razprla noge in spustila Borisa mednje, da je potešil svoje nekajdnevno poželenje. Medtem ko je s svojim orodjem ril med njenimi nogami in se čudil, zakaj hudiča nikoli ne more imeti dovolj vlažne, pa je ona razmišljala o nekom drugem.

Drago je bil ljubezen njenega življenja, a se je žal nekoliko nepričakovano poročil z drugo. Občasno sta se še dobivala in zadnje dni se ji je zdelo, da je vse bližje temu, da zapusti svojo ženo in se posveti samo njej. Torej ji ni preostalo drugega, kot da se reši svojega Borisa, ki pa je medtem ravno nerodno prihajal po njenem trebuhu in jo predramil iz lepih misli. Spraševala se je, zakaj to sploh počne, ko pa do njega ne čuti nič.

Vseeno pa je bil Boris do nje ljubeč in skrben, le ona njega ni nikoli zares ljubila, a mu tega ni zmogla priznati. Toda prihajal je ta trenutek in obljubila si

Foto: Žurnal24 Seks, erotika

je, da bo z njim prenehala v trenutku, ko ji bo Drago sporočil, da se ločuje in želi biti z njo. Kot ponavadi sta se tudi tisti večer dobila na samem in Drago je imel zanjo pripravljeno presenečenje.

V bistvu kar dve presenečenji. "Z Lauro sva se razšla," je dejal, še preden jo je pozdravil. Anka je zrla vanj odprtih ust in navdušeno skočila v njegov objem. Drago je vedel, da bo novice vesela, ne pa, da tudi tako zelo. S hrbtom naslonjena na avtomobil se je predala njegovim poljubom, njegove roke pa so tisti večer še posebej strastno plezale po njenem telesu, še posebej pod krilom.

Vsak centimeter njene kože je bil vzburjen, bradavičke na prsih so ji nemudoma nabreknile, med nogami pa je čutila, kako se ji vlaži njena mala pohotnica. Tudi tja je zašla njegova roka in še bolj vzburila njene čute. Pomislila je, da bi bilo bolje te reči početi v avtomobilu, a ji je bilo tako lepo, da ji je bilo vseeno, če se zgodi kar tako, zunaj. Ves čas se je z rokami oklepala njegovega vratu, zato si je sam odpel hlače in poprijel za korenjaka. Vedela je, da mora biti že povsem blizu, saj je čutila dotike nabrekle glavice po notranjem delu svojega stegna.

Desno nogo je dvignila v višino njegovega pasu in z roko segla k mednožju, da bi odmaknila spodnjice s svoje poplavljene češpljice. Ravno pravi trenutek, saj je že naslednji hip prodrl vanjo s svojim čvrstim korenjakom. Še bolj se je naslonila na avtomobil in prepustila vso pobudo njemu. Neznansko je uživala v vsakem podarjenem centimetru in mu hlipala na uho, kako zelo rada ga ima.

Niti za hip ni pomislila na Borisa, tako kot je doma mislila na Draga, le uživala je in živela za trenutek, ko ji bo prišlo. Prišlo z drugim. Vedela je, da naslednji dan Boris ne bo najsrečnejši človek na svetu, a tako pač je. Šla bosta narazen, ona se bo odselila iz njegovega stanovanja in odšla živet k Dragu. Tam ne bo več seksala samo enkrat na teden, pač pa vsak dan in celo večkrat na dan, če bo le hotel. Jemala ga bo v usta, se igrala z njim, ga ljubkovala in občudovala, ko mu bo prihajalo po njenem obrazu.

Z Borisom tega ne bi mogla početi nikoli. Ni ga ljubila in do njega ni čutila nobenega poželenja. Združil ju je splet okoliščin in čas je že bil, da zadevo razčisti. V zavetju mraka ji je zadnjikrat prišlo s skritim ljubimcem. Od tistega večera naprej se jima ne bo treba več skrivati. Njuna ljubezen bo javna in končno bo spet lahko srečna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.