Ljubimka princa Williama na kronanju kopirala Kate

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Da, povabljena je bila na kronanje.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi je v Londonu potekalo kronanje kralja Karla III., na katerem je mrgolelo znanih obrazov iz sveta politike, šovbiznisa in aristokracije.

Foto: Profimedia Sarah Rose Hanbury Fotografi pa so v množici opazili tudi Rose Hanbury, s katero naj bi imel princ William, ko je bila Kate noseča z Louisom, afero. Strokovnjaki za kronane glave sicer pravijo, da so namigovanja neresnična, a govorice še vedno niso potihnile. 

Te so sedaj na novo vzplamtele tudi zato, ker je Rose kopirala valižansko princeso. Na kronanju se je pojavila v beli obleki s črnimi detajli, ki je bila podobna obleki, ki jo je dan prej nosila Kate. To pa še ni vse. Opravo je Rose pokombinirala s črnimi čevlji znamke, ki jo ljubi tudi Kate, Aquazzura, ki jih je na peti krasila pentlja. Identične je dan prej nosila Kate ...

Foto: Profimedia kate middleton

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:14 14. Maj 2023.

    Ko medijem zmanjkuje opolzkih zgodb, si jih izmislijo...po svoji podobi iz domace spalnice...

  • 13:13 14. Maj 2023.

    Večna tema za avtorja in žurnalizem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.