Ljubita se kot ribi

Foto: Žurnal24 (Foto: Mladinska knjiga)
Partnerja imata noge položene tako, da spominjajo na ribi, ki se med parjenjem ovijata z repoma.
Oglej si celoten članek

Ljubimca ležita na boku, obrnjena sta drug proti drugemu in imata iztegnjene noge. Ko moški prodre v žensko, dvigne njene noge (ki jih ona drži skupaj) in jih položi na svoje. Nato se ritmično valovito premikata, da dosežeta vrhunec.

Zanj in zanjo
To je dober položaj za plitve, rahlo čutne sunke. Moški lahko naklon penisa v vagini spreminja tako, da rahlo premika partneričine noge. Taka spolna združitev od spredaj in na boku pa se obnese le, če ima moški precej dolg penis, saj lahko zaradi položaja nog ženske le delno prodre v vagino in zlahka zdrsne iz nje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.