Ljubljanico čistila tudi francoska igralka Séverine Vasselin

Foto: Žurnal24 Séverine Vasselin Foto: Žurnal24 Séverine Vasselin Foto: Žurnal24 Séverine Vasselin Foto: Žurnal24 Séverine Vasselin Foto: Žurnal24 Séverine Vasselin Foto: Žurnal24 Séverine Vasselin Foto: Žurnal24 Séverine Vasselin
"V Sloveniji sem prvič in očarana sem nad njeno lepoto in vodnim bogastvom,“ je povedala francoska igralca Séverine Vasselin, ki se je včeraj pridružila množici suparjev, ki so čistili Ljubljanico.
Oglej si celoten članek

V skupni akciji Radia Antena ter Surf in sup Zveze Slovenije so se včeraj na Ljubljanico podali superji iz vse Slovenije. Cilj akcije je bil čiščenje obrežja reke in seveda druženje. "Tole s supi je popolnoma uspelo. Bilo super," je po akciji povedal Uroš Bitenc, voditelj dopoldanskega programa na Anteni, ki se je tudi podal na reko. "Na vodi je bila gneča, ampak kul gneča, pozitivna gneča, ki v resnici nikogar ni motila. Vsi smo bili dobre volje, če se ne motim, je bilo to največ supov hkrati na eni reki pri nas. Najprej smo zapluli od Špice do Tromostovja in nazaj, nato pa smo se lotili dela in obrežje reke tudi očistili. Bili smo kar pridni."

Dogodek je v okviru projekta Zelena prestolnica Evrope podprla tudi Mestna občina Ljubljana ter organizacija Watertrack s priznano francosko igralko Séverine Vasselin, ki je prav tako poprijela za delo.

"V Sloveniji sem prvič in očarana sem nad njeno lepoto in vodnim bogastvom. Na čiščenje Ljubljanice me je povabil oče Mance Notar, vaše najbojše suparke, in niti za hip nisem oklevala. Oblekla sem se, rezervirala letalo in priletela. Menim, da moramo biti povezani z naravnimi danostmi, jaz osebno sem z vodo. Ko supam, sem kot na oltarju, počutim se izjemno. Imam občutek, da smo suparji varuhi oceanov, vod," je povedala igralka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.