Ljubljanski hotel prejel laskavi naziv

Foto: Hotel Cubo Hotel Cubo Foto: Hotel Cubo Hotel Cubo Foto: Hotel Cubo Hotel Cubo Foto: Hotel Cubo Hotel Cubo Foto: Hotel Cubo Hotel Cubo Foto: Hotel Cubo Hotel Cubo
Po lanskoletnem pridobljenem certifikatu odličnosti se lahko hotel Cubo tudi letos pohvali s prejetjem TripAdvisorjevega certifikata odličnosti 2013 in vseh pet zvezdic.
Oglej si celoten članek

TripAdvisor je svetovni portal, kjer lahko vsak posameznik ob obisku namestitve ali turistične znamenitosti poda svojo izkušnjo, mnenje in oceno o kakovosti storitev, laskavi naslov – certifikat odličnosti pa se dodeli namestitvam, ki vseskozi prejemajo izjemne komentarje in ocene.

To je letos uspelo ljubljanskemu hotelu Cubo, ki je v dveh letih od odprtja prejel že številne nominacije in nagrade, nagrada pa ni presenetljiva, saj je z 98 odstotki po oceni gostov TripAdvisorja še vedno na prvem mestu med ljubljanskimi hoteli. Dizajnerski hotel se ponaša tudi z vrhunsko restavracijo, ki ni na voljo le hotelskim gostom, ampak vsem obiskovalcem. V njenih dobrotah je med obiskom Slovenije užival tudi priznani kuhar Rudolph van Veen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.