Ljubljenčkom na koščke reže meso

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kraljica Elizabeta II. se celo do svojih pasjih ljubljenčkov vede zelo kraljevsko.
Oglej si celoten članek

Petinosemdesetletna kraljica Elizabeta II. svoje pasje ljubljenčke prav po kraljevsko razvaja. Politik David Blunkett je izdal, da naj bi jim celo rezala meso na koščke. "Imel sem ta privilegij, da sem na slavnostnem kosilu sedel ob njenem visočanstvu. Postregli so kotlete in kraljica je opazila, kako težko jih režem, zato mi je ponudila pomoč in dejala: 'Gospod Blunkett, ni vam potrebno biti nerodno, velikokrat režem meso tudi za svoje kužke,'" je o prigodi povedal politik.

Cel svet se klanja kraljici, ona pa očitno svojim ljubljenčkom, ki so deležni sočnih, na koščke narezanih grižljajev, ki jim jih seklja njihova kraljeva lastnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.