Ljubljenka slovenskega občinstva se je pri 46. pokazala v Evinem kostumu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kakšno telo!
Oglej si celoten članek

Mehiška igralka hrvaških korenin Gabriela Spanic je svoje oboževalce obnorela z golo fotografijo, s katero dokazuje, da so leta le številka. Ob fotografiji je zapisala citat Marilyn Monroe: "Rada sem popolnoma oblečena ali popolnoma gola. Ne maram polovičarstva.“

Največji navdušenci mehiških nadaljevank, ki smo jih na naših malih zaslonih začeli spremljati ob koncu 90. let prejšnjega stoletja, se Gabriele najbolj spomnijo iz telenovele Prevare, v kateri je igrala dvojčici Paulo in Paulino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:12 3. Marec 2020.

    Več slik,več slik,vsaj nekaj lepega...

  • 09:33 3. Marec 2020.

    Sem pogledal njeno rit, in zgleda skoraj narisana..

  • 09:15 3. Marec 2020.

    Plastificirana kot tista plastična hruška, katere so imeli včasih na mizah v košaricah, za dekoracijo..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.