"Ljudje potrebujejo spodbudo"

Maja Keuc je posnela nov videospot za pesem Tako lepo mi je.
Oglej si celoten članek

Simpatična pevka Maja Keuc je izdala nov singel Tako lepo mi je, za katerega je že posnela videospot. Gre za lahkotno skladbo, polno življenja in energije, ki, kot pravi Maja, predstavlja ljudi, kakršna je sama; pozitivne in polne upanja. "Rada pišem takšne pesmi, saj se mi velikokrat zazdi, da ljudje potrebujejo spodbudo. Zdi se mi, da je preveč melanholije in občutka nemoči," je ob izidu singla povedala Maja in dodala, da se ljudje premalo zavedamo, "da so vse niti življenja v naših rokah in da je samo od nas odvisno, kakšno mrežo bomo spletli".

Glavno sporočilo videospota sledi besedilu pesmi in opisuje, kako pomembne so v življenju majhne stvari: pozornost, nasmeh, pomežik, že samo dejstvo, da nekoga opaziš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.