Ljudje s tem poklicem imajo najbolj pestro spolno življenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ste med njimi?
Oglej si celoten članek

Raziskava, ki jo je za britanski trg izvedel proizvajalec luksuznih erotičnih igračk Lelo, je razkrila, kateri poklici imajo najbolj razburljivo seksualno življenje. V raziskavi je sodelovalo kar 2000 moških in žensk, rezultati pa so pokazali, da so med seksualno najbolj dejavnimi kmetje. Kar 33 odstotkov kmetov je namreč izjavilo, da imajo spolne odnose vsaj enkrat dnevno, na drugem mestu so se znašli arhitekti, kar 21 odstotkov jih spolno občuje enkrat dnevno, na tretjem mest pa so frizerji, kar 17 odstotkov anketiranih frizerjev ima spolne odnose enkrat na dan. Na listi tistih, ki najpogosteje seksajo, so se znašli še oglaševalci, odvetniki in učitelji. 

Najbolj dolgočasno spolno življenje imajo novinarji, vsak peti je namreč trdil, da seksa le enkrat mesečno. Med tiste, ki jih je najtežje zadovoljiti, pa spadajo odvetniki, kar 27 odstotkov jih je priznalo, da orgazem hlinijo pri vsakem odnosu. 

"Znotraj vsakega poklica obstajajo podobnosti, je pa vseeno pomembno, da v obzir vzamemo številne individualne razlike, ki vplivajo na naše spolno življenje. Vsekakor smo pričakovali, da obstajajo neki trendi, kot je na primer to, da količina fizične aktivnosti pri kmetih vpliva na količino kondicije in energije v primerjavi z nekom, ki ima sedeč poklic. Dejavniki življenjskega sloga, ki nam jih narekuje naš posel, nimajo vpliva le na naše seksualno življenje, ampak na splošno kvaliteto naših življenj," je povedala britanska predstavnica za znamko Lelo, Kate Moyle

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:59 13. Oktober 2019.

    . Na listi tistih, ki najpogosteje seksajo, so se znašli še oglaševalci, odvetniki in učitelji. Najbolj dolgočasno spolno življenje imajo …

  • 08:06 13. Oktober 2019.

    najbolj trpijo očitno novinarke , ki dobijo 2 do 3 krat letno ?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.