Ločitev je postala umazana

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Ločitev Ashtona Kutcherja in Demi Moore je postala precej umazana, saj se par ne more dogovoriti glede denarja.
Oglej si celoten članek

Par, ki se je razšel novembra lani po šestih letih zakona, se uradno še ni ločil. Postopek se vleče, ker se zvezdnika ne moreta dogovoriti glede bajnega premoženja. 34-letni zvezdnik, ki je trenutno najbolj plačan televizijski zvezdnik, ima trenutno pod palcem 106 milijonov evrov, medtem ko jih ima 49-letna Demi 115 milijonov.

"Poskušata se dogovoriti zunaj sodišča in javnosti. Težava pa je v tem, da je Ashton zadnja leta zakona zaslužil neprimerno več kot igralka, zato ne želi plačati velike vsote poravnave,“ je povedal vir.

Parček se je lani razšel zaradi njegove domnevne nezvestobe s Saro Leal. Zvezdnik pa ni dolgo sameval, saj je našel ljubezen v igralki Mili Kunis. Medtem ko je Demi prebolevala njuno zvezo, si je po osebni krizi in zdravljenju znova našla mlajšega ljubimca, novozelanskega igralca Martina Hendersona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.