Ločitev Kaley Cuoco: Ne bo potekala tako mirno, kot so predvidevali

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Karl Cook postavil cel seznam zahtev.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je odjeknila novica, da se zvezdnica nadaljevanke Veliki pokovci, Kaley Cuoco, ločuje od Karla Cooka, sina milijarderja Scotta Cooka. "Kljub globoki ljubezni in spoštovanju, ki ga gojiva drug do drugega, sva spoznala, da naju poti vodijo v različne smeri. Z javnostjo sva delila veliko informacij o skupnem popotovanju, in čeprav bi se s to temo raje spopadala v zasebnosti, želiva glede razhoda biti iskrena. Med nama ni jeze ali sovraštva, ravno nasprotno,“ se je glasila uradna izjava zvezdnice.

Par, ki je kot razlog za ločitev navedel nepremostljive razlike, naj bi se razšel v prijateljskem duhu in pričakovati je bilo, da bo ločitev potekala hitro in brez nesoglasij, a očitno ne bo tako. Cook je namreč sestavil seznam zahtev, poroča Entertainment Tonight. Med drugim zahteva vračilo nakita in drugih daril ter oprostitev od plačevanja preživnine. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:55 18. September 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.