Ločitev: Totti pogledal ženin telefon in padel v depresijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Poleti je odjeknila novica, da se ločuje eden najbolj znanih parov iz sveta športa.
Oglej si celoten članek

Po sedemnajstih letih zakona, v katerem so se jima rodili trije otroci, sta ločene poti ubrala nekdanja italijanska nogometna legenda Francesco Totti in manekenka ter voditeljica Ilary Blasi. Totti pa je po številnih govoricah sedaj spregovoril za Corriere della Sera in povedal, da ni on tisti, ki je varal prvi.

Povedal je, da je šel lansko leto skozi težko obdobje, končal je kariero, izgubil očeta in ko bi najbolj potreboval soprogo, je menda ni bilo na spregled, čeprav pravi, da je krivda za ločitev vselej obojestranska. Lanskega septembra pa so ga ljudje, ki so mu blizu, opozorili, da se soproga videva z drugim. "Prvič v dvajsetih letih sem pogledal v njen telefon in ugotovil, da se res z nekom dobiva preko tretje osebe. Po tem sem padel v depresijo, nisem spal, videl sem, da konec," je povedal in priznal, da mu je iz krize pomagala nova partnerka, pevka Noemi Bocci, za katero pravi, da jo je spoznal šele po tem, ko je ugotovil za ženino prevaro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:53 16. September 2022.

    "Makaronarska posla".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.