Ločitev zaznamovala igralko Umo Thurman

Foto: Profimedia Uma Thurman Foto: Profimedia Uma Thurman Foto: Profimedia Uma Thurman Foto: Profimedia Uma Thurman Foto: Profimedia Uma Thurman
Igralka Uma Thurman je bila na ulicah New Yorka skoraj neprepoznavna.
Oglej si celoten članek

Uma Thurman, 46-letna ameriška igralka, je v New Yorku pred poslovno stavbo verižno kadila cigarete in se veselo nastavljala soncu. Oblečena v tanke pajkice, preveliko bež jako in z lasmi, spetimi v skuštran čop, je bila skoraj neprepoznavna. Delovala je zadovoljno, saj je na dan, ko so nastale fotografije, izvedela, da je dobila polno skrbništvo nad hčerko Luno, za katero se je borila več kot dve leti.

Uma je bila sedem let v turbulentni zvezi s francoskim milijarderjem Arapadom Bussonom. Ta jo je med postopkom, ko sta se borila za skrbništvo nad štiriletno Luno, želel očrniti na vse možne načine. Pred kratkim je medijem celo rekel, da Uma redno jemlje antideprsive v kombinaciji z žganimi pijačami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:17 3. Marec 2017.

    To razumejo samo tisti, ki so gledali Seinfelda....

  • 15:17 3. Marec 2017.

    Še Kramer je ne bi več hvalil.... :-)

  • 09:11 3. Marec 2017.

    Meni zelo ljuba igralka, ampak na teh fotka je kot klošarka :(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.