Lohanova aretirana

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Problematična zvezdnica Lindsay Lohan se je danes zjutraj znova znašla navzkriž z roko zakona.
Oglej si celoten članek

Lindsay Lohan naj bi pri parkiranju svojega porscheja cayenna pred nekim newyorškim hotelom v koleno zadela neznanega moškega v 30. letih, potem pa zapustila prizorišče in odkorakala v hotel, poroča TMZ. O dogodku je bila obveščena tudi policija, ki je aretirala igralko zaradi pobega s kraja nesreče. Domnevna nesreča se je pripetila v zgodnjih jutranjih urah.

LiLo so sicer medtem že izpustili iz pripora brez plačila varščine.

Neznanec, ki naj bi ga zadela s svojim avtom, naj sicer po pričanju očividcev ne bi imel vidnih poškodb, čeprav je po nesreči poiskal bolnišnično pomoč.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.