Lohanova eno leto ne bo seksala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Lindsay Lohan se je za eno leto zavezala k celibatu. Bo zdržala?
Oglej si celoten članek

Zvezdnica Lindsay Lohan je prijateljem zaupala, da se za eno leto odpoveduje zmenkom in tudi seksu. Igralka namreč meni, da se lahko le na takšen način "čustveno očisti“ in spravi svoje življenje in kariero v red.

Eden od razlogov za ta drastičen korak je tudi seznam njenih nekdanjih ljubimcev, ki so ga lani objavili številni mediji in na katerem je bilo 36 imen. "Želi si miru. Njen vsakdan je trenutno zelo kaotičen. Zaveda se, da si je z moškimi dvigovala samozavest, kar ni bilo pametno,“ je povedal vir in dodal, da jo njeni prijatelji, čeprav dvomijo, da bo igralka brez seksa zdržala eno leto, podpirajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:38 27. Februar 2015.

    Ir.K., vam pa priporočam več seksa, da boste imeli manj časa povzemat take neumnosti, kot jih v zadnjem času, lepotička!

  • bo šla pa v trgovino z igračam za odrasle

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.