Lohanova zaradi neozdravljive bolezni v bolnišnici

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Lindsay Lohan so v torek sprejeli v bolnišnico. Njena mati želi, da se čim prej vrne domov.
Oglej si celoten članek

Lindsay Lohan so z visoko vročino in bolečinami v sklepih v torek v Londonu sprejeli v bolnišnico King Edward VII. Kot je zvezdnica pojasnila decembra, je v francoski Polineziji staknila neozdravljivo bolezen, ki jo povzroča virus chikungunya. Virus prenašajo komarji, zato je Lindsay svoje sledilce na družbenih omrežjih pozvala, naj uporabljajo zaščito.

Njena mati Dina je močno zaskrbljena. Igralkin prijatelj je povedal, da si želi, da bi se njena hči čim prej vrnila v New York. "Lindsay je prepričana, da lahko bolezen premaga, a njeno zdravstveno stanje je v zadnjih tednih zelo zaskrbljujoče. Sprašuje se, zakaj si ji to dogaja ravno sedaj, ko se spet postavlja na noge,“ je še povedal zvezdničin prijatelj in dodal: "Lindsay je močna oseba, a trenutna situacija jo straši.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    09:02 12. Maj 2015.

    Kakšno pretiravanje, vse za dvig naklade časopisov: http://en.wikipedia.org/wiki/Chikungunya

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.