Lopez je prvič postal očka

Foto: Žurnal24 Lopez razmišlja, da bi napisal knjigo in ustvaril resničnostni šov o starševstvu
Mario Lopez, pred katerim so ženska kolena klecala v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja, je prvič postal očka.
Oglej si celoten članek

Postavni temnolasec Mario Lopez, ki je zaigral v nekdaj zelo priljubljeni seriji Mulci, je v soboto praznoval rojstvo svoje hčerke Gie Francesce Lopez.

Mala Gia je prvi otrok za 36-letnega Maria in njegovo 28-letno dekle Courtney Mazzo. Ponosna stara sta se začela videvati pred dvema letoma, potem ko sta skupaj zaigrala v broadwayskem muzikalu A Chours Line.

"Presrečna sva. Rojstvo hčerke je neverjetna in čudovita izkušnja," je svojim oboževalcem sporočil Lopez, ki se je v času rojstva ravno pripravljal na snemanje resničnostnega šova, v katerem bodo zaigrali nekdanji Mulci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.