Lopezova bi se morala pogrezniti v zemljo ...

Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez
A ji je tega pri tem bogastvu in slavi res treba?
Oglej si celoten članek

Jennifer Lopez, stara 46 let, se je pred kratkim takole slačila in valjala po odru. V občinstvu je tistega večera sedelo kar nekaj slavnih. Pevkin šov v Las Vegasu so si prišli ogledat njena mama,  Kelly Osbourne, Rebel Wilson, Justin Bieber, Holly Madison, Derek Hough, Nicole Scherzinger in Ryan Seacrest.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 11:50 27. Januar 2016.

    ali pa salo na heroinu in viagri...

  • 11:48 27. Januar 2016.

    se povsem strinjam, za vsak okus in potrebo, mora biti prostor...toda? ali res tole sodi na TV enako kot kuharski …

  • 11:43 27. Januar 2016.

    in zaradi takšnih popačenih estradnic, bodo nastradale poštene žene in dekleta na ulici...od skrajnežev.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.