Lopezova na smrt sprta s svojo mamo

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Diva Jennifer Lopez se je zaradi svojega mladega ljubimca sprla z mamo.
Oglej si celoten članek

Guadalupe Rodriguez naj bi s slavno hčerko prekinila vse stike, saj ne more verjeti, da se je njena 42-letna Jennifer spustila v razmerje s šele 24-letnim Casperjem. Še bolj kot aferica pa jo je prizadelo dejstvo, da je Lopezova plesalca že predstavila svojima otrokoma. "Otroka ne razumeta, kaj se dogaja z njunima staršema. Nato pa se je za piko na i pojavila še nova očetovska figura," je povedal neimenovani vir.

S svojo nekdanjo taščo se strinja tudi Marc Anthony, oče Jenniferinih dvojčkov. Ta je svojo nekdanjo soprogo menda prosil, naj Casperja ne spusti blizu otrok, kar pa je Jenn preslišala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.