Lopezova: "Zlorabljali so me“

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zvezdnica Jennifer Lopez je napisala avtobiografijo, v kateri je med drugim razkrila, da so jo njeni nekdanji partnerji „čustveno zlorabljali“.
Oglej si celoten članek

V knjigi True Love (Resnična ljubezen) se je pevka Jennifer Lopez, ki je med drugim intimno prijateljevala z Benom Affleckom in Puffom Daddyjem, razpisala o svojih travmatičnih zvezah.
"Naokoli nisem nikoli hodila z modrico na očesu ali krvavo ustnico, kljub temu lahko rečem, da sem se v nekaterih zvezah počutila zlorabljeno: mentalno, čustveno in verbalno. Vem, kako je, če partner s tabo grdo dela,“ je povedala 45-letnica, za katero so že trije propadli zakoni. Poročena je bila z Ojanije Noem, Crisom Juddom in Marcom Anthonyjem, s katerim ima dvojčka. 

Lopezova je v knjigi med drugim opisala trenutek, ko je spoznala, da je njenega zakona z Anthonyjem konec. Bilo je med snemanjem. "Ravnokar sva praznovala sedmo obletnico poroke. Ljudje so mislili, da je v zvezi vse v redu, a v resnici ni bilo tako. Moja zveza se je končala in bilo me je strah. Moje srce je podivjalo in imela sem občutek, da ne morem več dihati … Ob meni je bila moja mati. Povedala sem, da z Marcom ne morem več živeti. Nato sem zajokala,“ je povedala zvezdnica, ki svojega trenutnega življenja ne more prehvaliti, saj je spoznala, da "v življenju nismo žrtve“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.