Lorella Flego pri 45-ih s postavo dvajsetletnice!

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Televizijska voditeljica razkrila svoje skrivnosti …
Oglej si celoten članek

Simpatična Primorka, modna poznavalka in dolgoletna televizijska ustvarjalka in voditeljica Lorella Flego je pred kratkim na Instagramu objavila serijo fotografij v kopalkah in priznati morate, da ima pri 45-ih še vedno zavidanja vredno telo.  "Verjetno gre zasluga kombinaciji prehrane, telovadbe, dobrega počutja in miru. Da nisem pod stresom, da dovolj spim, vsaj sedem ur na dan, in da delam to, kar imam rada, z ljubeznijo. To se pozna na telesu, energiji in mladosti. Predvsem je važno, da se dobro počutiš v svoji koži, tudi, če  je kakšna guba več, samo da je človek srečen. Osebno mi veliko pomeni, da sem mirna, da lahko berem, izklopim telefon, včasih tega nisem znala," razkriva Lorella.

A brez zdravega načina življenja ne gre, to je Lorellina skrivnost! "Kombinacija teka, odbojke in vadbe doma, ko utegnem. Odbojko imam enkrat na teden, tečem pa vsak dan ali vsak drugi dan. S tekom sem začela šele pred pol leta in poslušam svoje telo, malo tečem, malo hodim. Ni mi všeč, a se trudim. Kar se prehrane tiče, pa ne pijem alkohola in ne jem kruha, ker mi enostavno ni všeč. Pregrešim pa se s čokolado. Sem gurmanka, a jem večkrat in po malem, pazim, da imam zadnji obrok po sedmi uri. Te navade sem prevzela od mame. Pazim tudi na kombinacije, da k mesu jem solato, pojem tudi veliko rib, seveda pa si kdaj v službi privoščim tudi sendvič in hči peljem v restavracijo s hitro prehrano, če si to res zaželi," priznava lepa voditeljica. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:16 29. September 2019.

    Res je dobra, gledam mlade punce, ki bi lahko imele tudi lepo postavo, samo če bi malo migale, ma se …

  • 18:18 14. September 2019.

    Naj gre nekam, na normo delat 20 let, pa naj potlej kaže to svoje narcisoidno telo..

  • 15:36 14. September 2019.

    Daleč od 20-letnice, ampak če zamenja zobe bo dobra

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.