Lourdes ponudili vlogo v Potterju

Foto: Žurnal24 Lourdes Madonna AFP
Lourdes, hčerki pop kraljice Madonne, so ponudili vlogo v naslednjem filmu o znamenitem čarovniku Harryju Potterju.
Oglej si celoten članek

Enajstletna Lourdes, ki je velika oboževalka filma o slavnem čarovniku, naj bi se v filmu z naslovom Harry Potter in polkrvni princ pridružila igralcu Danielu Radcliffu. To je zanjo zagotovo mamljiva ponudba, saj je Lourdes po svoji mami Madonni poleg lepote podedovala tudi željo po slavi.

Lourdes obožuje Potterja
Pozornost javnosti je Lourdes vzbudila s svojim videzom, saj ni več videti kot majhna deklica, ampak bolj kot prava najstnica. Filmski gigant Warner Bros ji je vlogo v zadnjem filmu o Harryju Potterju že ponudil, očitno pa si je tako zelo želijo, da so ji jo ponudili še enkrat. Mala Lourdes je sicer velika oboževalka čarovnika Harryja Potterja in bi si takšne vloge zagotovo želela, njena slavna mama pa bo o ponudbi še razmislila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.