Lourdes ujela igralca

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Madonnina najstniška hčerka si je za fanta izbrala zvezdnika serije Domovina Timothéeja Chalameta.
Oglej si celoten članek

Foto: Twitter Timothée Chalamet Čeprav je Madonna nekoč izjavila, da lahko njena hči do osemnajstega leta pozabi na zmenke, ima  Lourdes očitno malce mamine uporniške narave. 16-letnici naj bi srce bilo za zvezdnika serije Domovina Timothéeja Chalameta (na fotografiji). Golobčka sta se spoznala šoli, saj oba obiskujeta prestižno newyorško srednjo šolo LaGuardia. "Na šoli je splošno znano, da sta par," je za New York Post zaupal vir.

Očitno je Lourdes prav tako uporniška kot Madonna, saj se požvižga na mamina pravila. "Nič fantov, dokler ne dopolne osemnajst let. Ni ji lahko. Televizije pozno v noč, hitre prehrane in nereda v moji hiše ne toleriram," je nekoč povedala Madonna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.