Lučke, ki bi jih kar gledali

Foto: Žurnal24 Prostor s tako svetilko je razsvetljen, ne da bi jo prižgali. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Bi si tudi vi v svojem stanovanju želeli več igranja z barvami in vzorci? Hišni modni dodatki so kot nalašč za takšno popestritev. Začnete lahko z ljubkimi svetili.
Oglej si celoten članek

Podjetje Mibo je pred sedmimi leti ustanovila Madeline Rogers. Namen, ki jo je vodil, je bil vnesti barve in vzorce v monoton svet svetil. To ji je zelo dobro uspelo, saj je njena zbirka, ki jo je oblikovala sama, resnično dih jemajoča. Poleg svetil Madeline oblikuje tudi ostale dodatke za dom, kot so na primer vzglavniki, tapete, tatuji za ploščice in skodelice. Vsi njeni izdelki, ki so prijetna svežina za vsak dom, so izdelani v Veliki Britaniji.

Še zanimivost: Madeline je, preden se je odločila za ustanovitev svojega lastnega podjetja s hišnimi modnimi dodatki, delala kot televizijska in filmska umetniška direktorica.

Tokrat smo v fotogaleriji izbrali svetila, in sicer v dveh različnih velikostih, opremljena s cenami. Če boste z njimi hoteli razsvetliti tudi svoj brlogec, pa se boste morali odpraviti v Veliko Britanijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.