Ste videli, kako je Dončić trčil v župana Jankovića?

Foto: Kanal A dončič, janković Foto: Kanal A dončič, janković Foto: Kanal A dončič, janković Foto: Kanal A dončič, janković
V napeto akcijo je bil vpleten tudi ljubljanski župan.
Oglej si celoten članek

Na včerajšnji polfinalni tekmi evropskega prvenstva v košarki, kjer sta se pomerila Slovenija in Španija, je tik ob parketu, na najbolj ekskluzivnih sedežih tekme, sedel ljubljanski župan Zoran Janković.

Ponosen 'oče' najlepšega mesta na svetu, kot je sam označil Ljubljano, verjetno niti pomislil ni, da bo imel ravno tam bližnje srečanje s 'čudežnim dečekom" Luko Dončićem, ki bi se za oba lahko slabo končalo. Med tem, ko je Luka lovil žogo, je v teku priletel na Jankovića in ga skoraj podrl s stola.

No, do nesreče ni prišlo, vedno nasmejanega Zorana pa očitno njun 'trk' nikakor ni zmotil. Preden se je 18-letnik podal nazaj v igro in na parket, mu je župan segel v roko. Več v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:33 15. September 2017.

    prav jim je, zakaj pa sedijo tako blizu, nekateri so šprical fiziko, ki pravi, da je sila = masa x …

  • 09:57 15. September 2017.

    a je sam plaču...prvo vrsto

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.