Luka Dončić: Jennifer Aniston napovedala njegov prihod v NBA?!

Kakšno naključje! No, nekateri sicer pravijo, da naključij ni …
Oglej si celoten članek

Naš košarkaški as Luka Dončić, ki s svojo igro na parketu navdušuje svet, je še pred odhodom v ZDA povedal, da je velik oboževalec igralke Jennifer Aniston. Slednja se na ta kompliment še ni odzvala, morda pa bo komentirala posnetek, ki so ga Lukovi oboževalci objavili na Redditu. Gre za prizor iz slavne nanizanke Prijatelji, v kateri je zvezdnica igrala Rachel. Jen v tem prizoru nosi majico s številko 77 – Dončićevo številko.
Foto: Twitter Luka Dončić
Uporabniki spleta so bili nad najdbo navdušeni. Nekdo je pripel celo fotografijo, na kateri Jen nosi majico s črko L, ugotovili so celo, da je bil del serije, v kateri Jennifer nosi zeleno majico, predvajan novembra 1999. Tega leta se je Luka rodil …

jennifer aniston

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:06 14. Januar 2019.

    Kopirate bedarije

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.