Video: Dončićeva ljubezen tako velika, da jo vzame celo na klubski trening!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ooo, ob tem posnetku vam bo zaigralo srce ...
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericksi so na svojem klubskem Twitter profilu objavili posnetek, kako se naš košarkaški as Luka Dončić poti v fitnesu. Nič nenavadnega, to je namreč del treninga. A pozornost je Luka vzbudil, ker na treningu ni bil sam, pač pa mu je tik ob napravi družbo delala njegova najbolj zvesta pasja prijateljica Gia.

Pri Dallasu so se ob posnetku pošalili, da je njihov profil sedaj pasji, Luka pa je Gio med treningom nežno božal. Sicer pa Gia ni edina pasja ljubljenka Luke in njegovega dekleta Anamarie, temveč imata še malega Huga. Oba zelo rada izpostavita tudi na Instagramu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.