Luka Dončić: Poglejte, kakšno čudovito darilo je dobila njegova hči!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Darilo, ki je bilo zagotovo čisto po okusu mlade mamice ...
Oglej si celoten članek

Luka Dončić in Anamaria Goltes sta decembra sporočila, da se jima je pridružila hčerka, ki nosi ime Gabriela. Lepih želja za družinico je deževalo iz vseh strani. Paru sta med drugim čestitala tudi zvezdnik trilogije Somrak, Taylor Lautner, in voditelj Denis Avdić, ki je bil od vseh najbolj duhovit

Gabriela je verjetno dobila veliko daril, eno, ki je bilo zagotovo zelo všeč tudi njeni mamici, ki je velika modna navdušenka, pa je, kot kaže, dobila tudi od Košarkarske zveze Slovenija. Gre za majhne športne copatke Nikove znamke Jordan v sedmih različnih barvnih kombinacijah. Zelo prikupno!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:41 11. Januar 2024.

    Luka a ti je treba tega,dej bod normalen,pa pošlji medije tam od koder so prišli

  • 14:33 10. Januar 2024.

    Od tega razkazovanja hiš, stanovanj, otrok ''slavnih'' mi gre na kozlanje!!!

  • 09:35 10. Januar 2024.

    prebral sem naslov in zdej komentiram, ne bom šel niti pod razno brat teksam ker je tole bedno. par dni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.