Luka Dončić: Znani datumi in barvne kombinacije njegove linije športnih copatov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na voljo bo več barvnih kombinacij.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je že konec decembra 2019 podpisal petletno pogodbo z znamko Air Jordan, ki naj bi bila vredna 100 milijonov dolarjev. Novega člana družine je Air Jordan, ki spada pod blagovno znamko Nike, pozdravil tudi z objavo na Twitterju.

Dončić pa bo sedaj - že po samo štirih sezonah v ligi NBA - dobil svojo linijo športnih copatov Jordan Luka 1. Na voljo bo več različnih barvnih kombinacij, poroča Sneaker news. Prva različica - modra/bela/črna/ledeniško modra - bo na prodajne police prišla že 30. junija letos.

Kdaj bodo na voljo še druge različice, si lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.