Luksuzni hoteli za manj kot 20 evrov na noč

Foto: Facebook Base hostel Avstralija Foto: Facebook avstralija, luksuz, hostel Foto: Facebook Casa Minca, hostel, Kolumbija Foto: Facebook El jardin del Frida, hostel, Mehika Foto: Facebook F&F Hostel, urugvaj Foto: Facebook filipini, luksuz, hostel
Ja, očitno obstajajo tudi čudoviti luksuzni hoteli, ki stanejo manj kot kakšna večerja v centru glavnega mesta.
Oglej si celoten članek

Kambodža: Mad Monkey Backpackers Resort – 17 evrov/noč

Otok Koh Rong Samloen je dostopen samo s čolnom, zato je na njem zelo malo turistov. Hostel je nastanjen na zasebni plaži in poleg čudovitega razgleda nudijo tudi različne aktivnosti.

Avstralija: Base – 17 evrov/noč

Majhen hostel na otoku Magnetic Island ima enega najboljših barov na otoku. Poleg poceni spanja nudijo tudi poceni potapljanje.

Kolumbija: Casa Minca – 11 evrov/noč

V osrčju koumbijske Sierre Nevade je hostel Casa Minca, kjer se lahko gostje vsak večer zberejo ob ognju in se spoznavajo, se družijo.

Mehika: El Jardin del Frida – 6 evrov/noč

V kraju Tulum, ki je med turisti zelo priljubljen se nahaja hostel, ki je posvečen legendarni Fridi Kahlo.

Urugvaj: F&DF Hostel – 7 evrov/noč

Popoln hostel za vse, navdušene nad surfanjem, saj je blizu plaža, ki nudi prav to.

Filipini: Pink Manila – 7evrov/noč

Hostel v glavnem filipinskem mestu, ki ima na strehi stavbe bazen s pogledom na prestolnico nudi večere ob mirni glasbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.