Lula in kaka na posebni školjki

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Diva Jennifer Lopez odklanja uporabo straniščne školjke, če ta ni prekrita s posebnim pokrovom, ki je narejen posebej zanjo.
Oglej si celoten članek

Britanski časnik The Sun poroča, da ima Jennifer Lopez še eno nenavadno zvezdniško navado. Nikoli se namreč ne usede na školjko, ki ni prekrita z njeno straniščno desko. S tem se želi izogniti vsem bacilom in zagotoviti karseda čisto straniščno izkušnjo. "Jennifer je mahnjena na čistočo in svoje ritke noče polagati na stranišče, na katerem ni njenega pokrova. Ta je narejen po meri in posebej zanjo, prilega pa se vsaki školjki," je za The Sun povedal neimenovani vir.

Jenniferina nenavadna navada je pozornost vzbujala že pred leti, ko je zvezdnica hodila z igralcem  Benom Affleckom. Ta naj bi svoji izbranki kupil poseben pokrov, namenjen za potovanje, za katerega je odštel 105 tisoč dolarjev (približno 83 tisoč evrov). Pokrov so krasili rubini, safirji, biseri in diamanti. "Jennifer je moja princeska in si zasluži samo najboljše, tudi ko gre za stranišče," je takrat dejal Ben, ki je školjko oblikoval sam. "Kamne je namestil znotraj plastike, tako da se Jenniferina zadnjica ne bi opraskala," je razložil njegov bližnji prijatelj. Kraljevsko razvajanje ritke, ni kaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:54 30. Julij 2012.

    hahaha,verjetno da res.

  • d
    07:02 27. Junij 2012.

    Njen drek pa ima menda zdravilne učinke.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.