Maček, ki škili, postal pravi hit

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Potem ko je lastnica na Facebooku objavila fotografije svojega mačka, ki škili, je ta postal prava internetna zvezda.
Oglej si celoten članek

Spangles se zelo rad oblači v kostume, pravi njegova lastnica Mary, ki je na svojem Facebook profilu objavila njegove fotografije. Največji hit je fotografija, na kateri Spangles pozira z gusarskim klobukom in gleda neposredno v objektiv. "Obožuje fotografiranje, zelo rad pozira in vedno mi da vedeti, kdaj je razpoložen za to," je povedala ponosna lastnica.

Mary je dodala, da Spangles škili že od rojstva, a da vidi povsem normalno. Do zdaj si je na Facebooku prislužil že 20 tisoč všečkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.