Mačka je tihotapila prepovedane pripomočke

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V Braziliji so pazniki zadržali mačko, ki so jo zaporniki izurili za tihotapljenje več prepovedanih pripomočkov.
Oglej si celoten članek

V Braziliji so pazniki na območju zapora opazili mačko, ki je imela okoli telesa ovit samolepilni trak. Pod trakom je zapornikom tihotapila orodje, s katerim bi lahko izkopali podzemne tunele, mobilni telefon s polnilcem in slušalke.

Pazniki so dejali, da so mačko večkrat videli prihajati v zapor in iz njega. Ujeli so jo na novoletni večer in jo prepeljali v lokalno zavetišče za živali.

Incident se je zgodil v zaporu v mestu Arapiraca v zvezni državi Alagoas, kjer je zaprtih okoli 263 ljudi. Med zaporniki bodo težko našli osumljenca, saj mačka na žalost ne zna govoriti, je dejal predstavnik zapora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:41 8. Januar 2013.

    Zelo me zanima, kako velika je bila ta mačka, da je lahko pod sabo tihotapila orodje za kopanje podzemnih tunelov

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.