Mačke dobile svoje socialno omrežje

Foto: Print Screen s catmoji.com
Foto: Print Screen s catmoji.com
Saj ni res, pa je! Mačke so dobile svoje prvo socialno omrežje, kjer lahko (njihovi lastniki) sklepajo prijateljstva, si izmenjujejo, všečkajo in komentirajo fotografije.
Oglej si celoten članek

Socialna omrežja so polna takšnih in drugačnih mačjih fotografij in to sta opazila tudi mlada računalničarja, ki sta za mačke oziroma njihove lastnike naredila socialno omrežje Catmoji. Stran, ki na moč spominja na vedno bolj priljubljen Pinterest, mačje navdušence ne bo pustila ravnodušne. Na njej lahko najdete najrazličnejše fotografije "najbolj" ljubkih mačjih razvajenk, se z njimi spoprijateljite, jim sledite, jih komentirate, všečkate, skratka vse, kar se za pravo socialno omrežje spodobi.

Matthew Phiong in Koekoe Loo sta pred časom že lansirala podobno socialno omrežje, a ko sta ugotovila, da so med uporabniki najbolj priljubljene prav fotografije mačk, sta v tem videla poslovno priložnost. Sama sicer nimata mačk, a kot pravita, se nikakor ne moreta upreti pogledom na male in sladke mačje oči, ki ti preprosto polepšajo dan.

Pa vi, koliko mačjih fotografij ste že delili ali všečkali na socialnih omrežjih?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.