Maddox bo postal akcijski junak

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Maddox, 10-letni sin Brada in Angeline, naj bi se pri svojih rosnih letih že spogledoval z glavno vlogo v akcijskem filmu.
Oglej si celoten članek

Britanski tabloid Daily Star poroča, da gresta Brad in Angelina po stopinjah Willa Smitha in njegove žene Jade, ki sta svoja otroka že dobro vpeljala v svet zabave. Desetletni Maddox bo namreč dobil svojo prvo vlogo v filmu, ki ga bo produciral nihče drug kot njegov očka Brad, s snemanjem pa naj bi začeli prihodnje leto.

"Film temelji na romanu, ki govoru o sinu boga. Ta se odloči, da bo zapustil svoj dom na gori, in se odide borit s pošastmi," je pojasnil neimenovani vir iz produkcijske hiše Plan B, katere lastnik je Brad. "Maddox obožuje takšne zgodbe in filme, zato sta z Angelino prepričana, da bi bil popoln za to vlogo."

Maddox je z mamo Angelino trenutno v Londonu, kjer je Brad ravno sredi snemanja film World War Z.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.