Madeleine ne prenese bratove punce

Foto: Žurnal24 Je Madeleine (levo) le zaščitniška do svojega brata Carla Phillipa (desno) ali j
Princesa Madeleine ne prenese le svojega, zdaj že nekdanjega nezvestega zaročenca, temveč tudi bratove punce.
Oglej si celoten članek

Navadno ljubka in prijazna princesa Madeleine je le pokazala tudi svojo temno plat. Le ona še ni sprejela Sofie Hellqvist, novega dekleta njenega brata Carla Philipa. Kot poročajo tamkajšnji mediji med dvema lepoticama vlada trdosrčnost.

Da se videvata, sta princ Carl Philip in Sofia javno priznala šele v začetku avgusta. Tiskovna predstavnica švedskega kraljevega dvora Nina Eldh je medijem potrdila, da sta Carl Philip in Sofia par. Kralj Carl Gustaf in kraljica Silvia sta očarljivo manekenko že povabila na večerjo, nad Carlovo izbranko pa naj bi bila navdušena tudi njegova druga sestra princesa Victoria.

Če se Madeleine ne bi sprijaznila nad dejstvom, da je njenemu bratu glavo zmešala lepotica, bi lahko prišlo do razkola med bratom in sestro. Tega pa si kraljevi dvor zagotovo ne želi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.