Madeleine s Parisinim bivšim

Foto: Žurnal24 Stavros Niarchos
Švedska princesa Madeleine si je našla bogatega fanta. Greje jo nekdanja velika ljubezen Paris Hilton.
Oglej si celoten članek

 

Madeleine velja za najlepšo princeso Evrope. A ni le lepa, temveč tudi zelo lepo vzgojena. In ravno to pridno dekletce se je zapletlo z velikim ženskarjem Stavrosom Niarchosom III.

Madeleine in Stavros sta se spoznala na poroki grškega princa Nikolaosa in se zelo hitro zapletla v pogovor. Mnogi pa se bojijo, da bo princesi, ki je pred kratkim zapustila zaročenca, ker jo je ta varal, tudi lepi Grk zlomil srce.

Stavros, čigar ded je bil bogati ladjar Stavros Niarchos, po svojem predniku namreč ni podedoval le denarja, ampak tudi ljubezen do žensk. Če gre verjeti govoricam, jih menjava pogosteje kot spodnjice. Med njegove trofeje med drugim spadata tudi Paris Hilton in Lindsay Lohan.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.