Madeleine se dobiva z manekenom

Foto: Žurnal24 Madeleine in Marcus bi bila lep par. (Foto: Reuters)
Princesa Madeleine naj bi se dobivala z manekenom Marcusom Schenkenbergom.
Oglej si celoten članek

Prevarana švedska princesa Madeleine si je našla tolažbo. In to zelo lepo tolažbo. Kot poročajo mediji, se v New Yorku, kjer trenutno živi, redno dobiva s švedskim manekenom, 42-letnim Marcusom Schenkenbergom. "Veliko hodiva na večerje in v klube. Madeleine ves čas spremljajo varnostniki, zato ni bojazni, da bi jo moral kdaj braniti," je izjavil lepotec in dodal, da se princesa v ZDA počuti odlično. "Tukaj je ne prepoznajo tako hitro, zato se lahko prosto giblje po mestu."

Da sta s princeso več kot le prijatelja, pa maneken ni potrdil. Povedal pa je, da si zvezo z 28-letno lepotico lahko predstavlja. "Nikoli ne reci nikoli," je bil kratek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.