Madeleine spoznala mater svojega fanta

Foto: Žurnal24 Princesa Madeleine z nekdanjim zaročencem Jonasom Bergströmom ob najavi zaroke l
Švedska princesa Madeleine je po poročanju tamkajšnjih časnikov v Londonu spoznala mater svojega fanta, Evo O'Neill. Ta je nekoč menda celo hodila z britanskim princem Charlesom.
Oglej si celoten članek

Madeleine in Christopher O'Neill, finančni svetovalec izjemno bogatih strank, sta par že nekaj mesecev. Princesa je bila sicer zaročena z odvetnikom Jonasom Bergströmom, a je zaroko lani aprila prekinila, saj naj bi jo ta na smučanju prevaral z 21-letno sodelavko.

Zveza je očitno resna, saj naj bi si Christopherjevo mater v kratkem želela spoznati tudi Madeleinina mati, kraljica Silvia.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.