Madonna aprila z novim albumom

Foto: Žurnal24 Madonna AFP
Po podatkih glasbene internetne strani Billboard se bo Madonnin novi album, ki naj bi izšel aprila, imenoval Licorice.
Oglej si celoten članek

Bivši urednik Billboarda Larry Flick je novico razkril na svojem radiu in celo zavrtel dve novi pesmi, in sicer Candy Shop in The Beat Goes On.

Posredno s tem je stran Madonninih oboževalcev ob poslušanju novih pesmi pevko obtožila neverjetne podobnosti prejšnjemu albumu. Po pričevanju naj bi bil to zadnji studijski album po dolgem in napornem snemanju. Njene prihodnje izdaje bodo zdaj pod nadzorstvom snemalnega in koncertnega promotorja Live Nation.

Sladka tema
Na novem albumu Madonna sodeluje s hip hop pevcem Kanyejem Westom. Stran Billboard še poroča, da je pevec za snemanje uporabljal sobo, pokrito s temami bombonov.
Album, ki je bil končan pred nekaj dnevi, vsebuje 13 pesmi. Pevec za zdaj še razmišlja, ali bi bil prvi singel Candy Shop ali 4 Minutes To Save The World. Ob tem je povedal še nekaj podrobnosti glede pesmi Miles Away, ki naj bi po pevčevem mnenju vsebovala ogromno harmonij, za kar poskrbi imenitni Madonnin glas.

Ideja za ime albuma Licorice naj bi prišla posredno z umetniškim delom enega od Madonninih oboževalcev. Zgodbice so se napletle, ko je pevka prejela nominacijo za nagrado grammy, in sicer za najboljši glasbeni video za njen film The Confessions Tour.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.