Madonna je bila posiljena

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pop kraljica Madonna je v nedavnem intervjuju razkrila, da jo je tik po prihodu v New York, ko je bila še navadna smrtnica, neznanec posilil na vrhu stavbe in ji grozil z nožem.
Oglej si celoten članek

Madonna je o posilstvu pregovorila šele pred kartkim v intervjuju za revijo Harper’s Bazaar. "New York ni bil čisto tak, kot sem si ga zamišljala," je začela. "Ni me sprejel z odprtimi rokami. Prvo leto mi je nek moški grozil z nožem, pritisnil mi ga je ob hrbet in me odvlekel na streho neke stavbe, kjer me je posilil," je priznala 55-letna pevka.

A s tem še ni bilo konec njenih težav, pravi. V njeno stanovanje so ji vlomili kar trikrat, čeprav v njem ni imela nič vrednega.

Zvezdnica je v New York prišla leta 1978, ko je pustila študij in hotela uspeti kot plesalka. "Denar sem si služila tako, da sem gola pozirala na tečajih slikanja. Bilo je zelo težko, bila sem osamljena in vsak sleherni dan sem se morala spodbujati, da nisem obupala," je še povedala v intervjuju. Čez štiri leta pa se ji je končno nasmehnila sreča, ko je podpisala pogodbo z založbo Sire Records in takrat se je začel njen vzpon, vse ostalo je postalo preteklost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.