Madonna je začela svetovno turnejo

Foto: Žurnal24 Večno fit Madonna je začela svojo zanimivo turnejo.
Madonna obljublja odličen šov na svoji 51 dni dolgi turneji.
Oglej si celoten članek
Madonna, ki je ravno te dni praznovala svoj 50. rojstni dan, je začela svetovno turnejo. Odprla jo je v angleškem Cardiffu, kjer je zapela 20 svojih hitov, koncert pa razdelila na štiri teme – Pimp, Old School, Gypsy in Rave.

51 dni dolga turneja predstavlja velik logistični zalogaj, saj je z Madonno 16 plesalcev, 16 uslužbencev, ki skrbijo za prehrano, 12 glasbenikov, devet stilistov, kiropraktik, maser in osebni trener. S seboj imajo med številnimi oblekami tudi sto parov ščitnikov za kolena in sto parov mrežastih nogavic, za vadbo pa ima Madonna na razpolago kar 12 trampolinov.

Madonnina prejšna turneja je bila leta 2006, letos pa promovira album Hard Candy, ki je kmalu po izdaji zasedel prva mesta na lestvicah po svetu. V Evropi bo Madonna nastopila kar v 16. mestih, pozneje pa se bo turneja pomaknila v Severno in Južno Ameriko.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.